Skip to Main Content
Universiteitsbibliotheek – LibGuides

e-books Geneeskunde Bachelor & Master Studieboeken: Dit moet je weten over deze e-books!

Wat kun je met deze elektronische boeken?

  1. De e-books in deze libguide zijn een selectie uit de tienduizenden elektronische boeken bij de Universiteitsbibliotheek Utrecht. Alle e-books van de UB Utrecht  (aangekocht of in abonnement) vind je via WorldCat.  Daar kun je ook terecht voor de gedrukte boeken, die je in de meeste gevallen kunt lenen. Je kunt er ook terecht voor de -voor je studie aanbevolen- boeken die niet in e-formaat beschikbaar zijn.
  2. Als student of medewerker aan de Universiteit Utrecht heb je in principe toegang tot al deze boeken, zowel op de campus (in het netwerk van de UU) als thuis (toegang via een bibliotheekpagina + inloggen met Solis-ID). Toegang is nóg handiger via het eenmalig installeren van een extensie in je browser. Meer hierover lees je HIER !
  3. Klik in deze libguide op de titels, het vervolg is afhankelijk van de leverancier (rechtstreeks bij de uitgever, of via een platform)
  4. Wil je je oriënteren op een onderwerp, start dan bij grote ingangen als AccessMedicine , Clinical Key of Thieme MedOne Education